Samen (leren) tennissen in een tennisclinic

Wil je eens een andere, originele invulling voor jouw gezins- of bedrijfsuitje? Of wil je kennismaken met tennis, maar weet je niet of lessen volgen iets voor jou is? Doe dan mee met een tennisclinic in Goeree-Overflakkee bij Tennisschool Ciska Kramer. Een leuke activiteit voor iedereen, welke bovendien helemaal op maat voor je wordt samengesteld.

Een tennisclinic op maat

Een tennisclinic, wat is dat nu eigenlijk? Tijdens zo’n clinic ga jij samen met je gezelschap – en onder de professionele begeleiding van de trainers van onze tennisschool –  actief aan de slag. De inhoud kan variëren van een eerste kennismaking (hoe werkt tennis, wat komt er allemaal bij kijken, hoe maak je een begin?) tot het verbeteren van de vaardigheden die je al hebt (wat zijn aandachtspunten, welke technieken kun je nog meer aanleren, hoe til jij jezelf naar het volgende niveau?). Er worden ook speciale rolstoelclinics gegeven. Zo kan iedereen zijn vaardigheden blijven ontwikkelen. 

Kortom: wat jij wilt leren, leren wij je graag. Vandaar dat we onze tennisevents altijd helemaal afstemmen op jouw wensen. De invulling van een tennisclinic is dus heel breed. Maar je kunt absoluut met al je wensen en vraagstukken bij Ciska Kramer terecht. Wij hebben jarenlange ervaring, zelfs op professioneel niveau, en kunnen jou dus alle uitleg geven die je wilt.

Sportplezier voorop!

Natuurlijk blijft plezier te allen tijde voorop staan. Kennis is één ding, maar sporten moet uiteraard in de eerste plaats leuk zijn! Daarom maken we er iedere keer weer een gezellig dag van. Na afloop zijn jullie dan ook echt een ervaring rijker. Ideaal voor bijvoorbeeld een familiedag, personeelsuitje, schoolreisje of een uitstapje met jouw vereniging of club.

Bespreek de mogelijkheden voor een tennisclinic in Goeree-Overflakkee door te bellen naar 085-2081525, een whatsappbericht te sturen naar 06-21165479 of door een bericht achter te laten via het online contactformulier. Tennisschool Ciska Kramer staat je met alle genoegen te woord.

Pak je racket en sla je slag!

Neem contact op met Ciska Kramer om de mogelijkheden te bespreken