De juiste tennisles voor iedereen

Voor tennisles in Goeree-Overflakkee zit je bij Tennisschool Ciska Kramer helemaal goed. Wij bieden tennislessen voor volwassenen in alle soorten en maten, wat competenties en wensen ook zijn. Dat kan zowel op recreatief als op professioneel niveau. Zo maken wij voor het eerst leren tennissen of je vaardigheden verbeteren altijd een leuke ervaring!

Leren tennissen voor volwassenen

Leren tennissen op latere leeftijd lastig? Niet met de juiste instructie! Hier bij Tennisschool Ciska Kramer zijn ook de wat oudere beginners van harte welkom voor een laagdrempelige, leuke tennisles. Kom met een vriend, collega of familielid en je geniet niet alleen van professionele instructie, maar ook van een flinke dosis gezelligheid.

Jouw coach stemt de lessen af op jullie niveau en wensen, zodat het zeker is dat jullie tennis leren op een manier die helemaal bij jullie past. Of je nu echt een begin wilt maken aan je tenniscarrière of het gewoon leuk vindt af en toe een balletje te slaan. Iedereen kan het plezier dat tennis heet ontdekken dankzij onze tennislessen!

Tennistrainer voor gevorderden

Professionele tennisspelers kunnen evengoed bij onze tennisschool terecht. Of je nu gewoon al langer de sport beoefent of echt een topsporter bent. Dankzij onze ervaring in de tennissport op hoog niveau, zijn wij in staat om elke tennisspeler de begeleiding die hij/zij wil en nodig heeft te geven. Wat zijn punten waar jij aan wilt werken? Hoe kun jij jouw vaardigheden naar het volgende niveau tillen? Met onze tennisles op maat kom jij weer een stap verder. Liever een-op-een-instructie? Ga dan voor een privéles.

Interesse in tennistraining bij Ciska Kramer? Vraag meer informatie op of ga direct voor een proefles door contact op te nemen. Dit kan via tel. 085-2081525 of het online contactformulier. Het is ook mogelijk om een whatsapp bericht te sturen naar 06-21165479. Wij staan jou met alle plezier te woord. Lessen kan overigens bij LTC Ouddorp, TV Stellendam, TV 't Westrak en TV Ooltgensplaat in Goeree-Overflakkee.

Pak je racket en sla je slag!

Neem contact op met Ciska Kramer om de mogelijkheden te bespreken